14 Mayıs 2012 Pazartesi

15. 16. 17 gunler

Evet son iki gun kurallari ihlale devam ettim! Dun ve onceki gun tamamiyle golde gecirdim... Hem de 26. derece hava gunesliydi... Seattle da mevsim normalleri uzeri bir gunes ve hava sicakligi vardi... Hem de yapmamam gereken agir sporlari yaptim.. Kayaking ( kurek) ve sailing ( yelken yaptim ) hatta aralarda da baya yurudum uzun zamandir yapmadigim bir seyi de yaptim gece eglenmeye gittim Ama bir saat dayanabildim  gurultuye ortama ;(( .. Ogle yemeklerim sagliksizdi. Panda express yedim gayet kizartilmis pilav ve gayet sekerli yagli tavuk... :(( surekli gunes kremimi yeniledim.. Yelken saga sola yalpaladigi icin zaten genis Fransiz sapkalardan takamadim ucar diye... Spor sapkada yanaklarimi korumadi 50 faktor gunes kremimi surdum oysaki... Ceneme surmeyi unutmusum cenem igrenc bir soyulup kizardi... Bildiginiz egzama goruntusunde ama cenemin alti,,,iyiki kalan yerlere surekli surmusum kremi...Dudaklarimi surekli nemlendirmeye devam ilginc bir sekilde dudagimin cizgisi kisimlari soyuluyor ve kizariyor heralde dayanamayip yaladigimdan tahris oluyor... ve aciyor..

Psikolojim ise bombaydi.... Heralde aylardir bu kadar eglenmedigimi itiraf etmeliyim... Zaten misafir oldugum arkadaslarin evleri cok guzel gayet huzur verici filan. temiz hava filan cok iyiydi..O yuzden oyle down filan degilim. Ama sakinim normal halimden daha sakinim... 3 gun once trafikte yol vermeyen kadina resmen dakikalarca bagirdim yanimdaki arkadas soka girdi biraz agresif oldum.. Ama o kadari da olsun. 

Bugun dikkatli gezdim. cenemdeki kizarikligi gorunce sapkami hic cikarmadim cok az gunes altinda kaldim.. Saglikli seyler yemeye dikkat ettim..

Evet oyle boyle derken 17. gune gelmisim. Yuzum kabus gibi olmadi hala insallah da olmaz...ama dudak kenarlari aciyor o yuzden artik gunduzde vazelin suruyorum surekli...tadi igrenc oluyor ama napim... 


Bir de 3 gunde 1 kilo verdim. Bunun ilacla ilgisi var mi bilmiyorum. Gayet de yedim gerci pek de evde oturdugum soylenemez!

1 yorum:

  1. Play Slots Games Online - KADG Pintar
    Online casino games include slot games and video poker. Play slots online for real money and 메리트카지노 win big! Whether you're searching 1xbet for the 온카지노 latest

    YanıtlaSil